divendres, 5 de juliol del 2019

L'Andana acaba el curs amb més de 50 000 visualitzacions i s'acomiada fins a l'1 de setembre

Fernando Moreno, professor de Castellà,
edita L'Andana des de fa tres cursos
Arriba juliol i amb les altes temperatures, el bon temps i els preparatius dels viatges estivals, conclouen les classes i L'Andana, el nostre més estimat mitjà de comunicació, tanca per vacances. Aquest curs escolar, el bloc de premsa de l'IES L'Estació, que va nàixer fa vuit anys, ha superat les 50.000 visites dels lectors i lectores, de manera que l'historial del nostre mitjà ja ha sobrepassat les 407.000 visualitzacions de pàgines. Sens dubte, açò fa de L'Andana una finestra oberta a través de la qual la comunitat educativa pot descobrir l'actualitat més immediata, informant-se quasi diàriament dels principals esdeveniments, celebracions, activitats o notícies que es produeixen al centre i que afecten els seus professors i estudiants.
Enguany hem publicat 113 entrades repletes d'excel·lents informacions: la victòria en les Olimpíades de Ciberseguretat, on quedàrem subcampions d'Espanya; les entrevistes als nostres companys Vicent E. Belda i Pep Calero, amb motiu de la publicació dels seus llibres; les contínues mobilitzacions dels Fridays for future, que evidencien la conscienciació del nostre alumnat; la imminent construcció del nou IES L'Estació, una demanda històrica; la posada en funcionament per al curs vinent del Programa de coordinació horària amb el Conservatori... I moltíssimes més notícies i reflexions que han tingut lloc entre aquestes parets.
Tampoc podem oblidar les col·laboracions d'alguns dels nostres alumnes més extraordinaris (Carmen Armiñana, Jesús Ribera o Jana Ruiz) o les del nostre company recentment jubilat Alfred Bernabeu, que amb les seues cròniques sobre la història ontinyentina ens il·lustra i ens apropa un poc més als nostres avantpassats.
L'Andana, un treball conjunt i cooperatiu d'alumnes i professors, s'acomiada, no sense donar les gràcies a tots els departaments de l'IES L'Estació que amb les seues contínues aportacions possibiliten que el bloc mantinga un ritme frenètic de publicacions, fent el treball d'aquest editor molt més còmode.
L'Andana continuarà amb la seua activitat habitual a partir de l'1 de setembre.
Bon estiu!

2 comentaris:

  1. Magnífic el teu traball, Fernando. Enhorabona!
    Espere que tots sàpiguen valorar el teu esforç i com d'important és el teu teball per donar una bona imatge del nostre estimat institut.
    Bon estiu!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies, Vicent. Com saps valorar el que costa mantenir un bloc com aquest, tu que ho has "tastat". Una abraçada i bon estiu.

    ResponElimina