dimecres, 3 de juliol del 2019

Caminada pel riu Clariano

Inici de la caminada
El passat 18 de juny, coincidint amb l'última jornada del curs escolar, l'alumnat de 1r de Batxillerat va realitzar una refrescant eixida al Clariano, un riu que discorre per la Vall d'Albaida i descendeix fins a les cristal·lines aigües del Pou Clar.
Refrescant-se per l'intens calor de la jornada
L'excursió, en la qual participaren Francesc Albero, Fernando Moreno i Paloma Tortosa, organitzadora de l'eixida, va comptar amb el suport tècnic d'alguns membres d'Amics del Pou Clar, una associació mediambiental que vetla pel manteniment d'aquest paratge natural, gaudint de la natura de forma sostenible i responsable.
La caminada transcorregué quasi en la seua totalitat per dins del cabal, que presentava una considerable quantitat d'aigua. Els excursionistes, professors inclosos, s'endinsaren en diverses zones de bany o gorgs naturals, on descansaren a fi de contemplar les increïbles vistes que els regalà aquest entorn que alberga una rica flora i fauna.
L'IES L'Estació vol donar les gràcies a Manolo Orcas, a Miguel Ángel Campos i a Montxo Martínez (professor jubilat del centre) per exercir de guies, i a Quique Campos per la realització de les fotografies. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada