
Els afortunats que pogueren
assaborir els variats productes que ofereix la firma alacantina foren els
estudiants de primer de Gestió Administrativa, de Sistemes Microinformàtics i
Xarxes i d'Administració i Finances, així com el professorat acompanyant:
Amparo Asensio, Ferran Mas i Encarna Soriano. "Ens mostraren un vídeo
sobre el procés de fabricació d'aquest producte, tot descrit amb molta claredat",
relata Encarna. "En acabar ens ensenyaren el Museu del Xocolate i la
fàbrica, on utilitzen una tecnologia molt avançada i amb uns procediments
fitosanitaris molt exigents", continua explicant la cap del Departament
d'Administració.
La visita va concloure amb
la degustació de saboroses tabletes i apetitosos bombons i amb un recorregut
pel passeig marítim de la Vila Joiosa i pels indrets més representatius del casc
històric, com per exemple les Muralles, un conjunt defensiu que data del segle
XVI.
Una jornada, no pot haver-hi
dubte, ben delitosa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada