L'alumnat de l'IES L'Estació
ha tingut l'oportunitat de conéixer els més de 130 anys d'història dedicats a
l'elaboració d'un dels xocolates més exquisits del món: el produït a les
instal·lacions de l'empresa vilera Chocolates
Valor S.A., una companyia molt apreciada en l'àmbit nacional que té una
gran xarxa de distribució arreu de tots els continents.
Els afortunats que pogueren
assaborir els variats productes que ofereix la firma alacantina foren els
estudiants de primer de Gestió Administrativa, de Sistemes Microinformàtics i
Xarxes i d'Administració i Finances, així com el professorat acompanyant:
Amparo Asensio, Ferran Mas i Encarna Soriano. "Ens mostraren un vídeo
sobre el procés de fabricació d'aquest producte, tot descrit amb molta claredat",
relata Encarna. "En acabar ens ensenyaren el Museu del Xocolate i la
fàbrica, on utilitzen una tecnologia molt avançada i amb uns procediments
fitosanitaris molt exigents", continua explicant la cap del Departament
d'Administració.
La visita va concloure amb
la degustació de saboroses tabletes i apetitosos bombons i amb un recorregut
pel passeig marítim de la Vila Joiosa i pels indrets més representatius del casc
històric, com per exemple les Muralles, un conjunt defensiu que data del segle
XVI.
Una jornada, no pot haver-hi
dubte, ben delitosa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada