dimarts, 15 de maig del 2018

Una jornada molt dolça a les instal•lacions de Chocolates Valor

L'alumnat de l'IES L'Estació ha tingut l'oportunitat de conéixer els més de 130 anys d'història dedicats a l'elaboració d'un dels xocolates més exquisits del món: el produït a les instal·lacions de l'empresa vilera Chocolates Valor S.A., una companyia molt apreciada en l'àmbit nacional que té una gran xarxa de distribució arreu de tots els continents.
Els afortunats que pogueren assaborir els variats productes que ofereix la firma alacantina foren els estudiants de primer de Gestió Administrativa, de Sistemes Microinformàtics i Xarxes i d'Administració i Finances, així com el professorat acompanyant: Amparo Asensio, Ferran Mas i Encarna Soriano. "Ens mostraren un vídeo sobre el procés de fabricació d'aquest producte, tot descrit amb molta claredat", relata Encarna. "En acabar ens ensenyaren el Museu del Xocolate i la fàbrica, on utilitzen una tecnologia molt avançada i amb uns procediments fitosanitaris molt exigents", continua explicant la cap del Departament d'Administració.
La visita va concloure amb la degustació de saboroses tabletes i apetitosos bombons i amb un recorregut pel passeig marítim de la Vila Joiosa i pels indrets més representatius del casc històric, com per exemple les Muralles, un conjunt defensiu que data del segle XVI.
Una jornada, no pot haver-hi dubte, ben delitosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada