dilluns, 14 de maig del 2018

Ramón Llopis Pastor, Premi Extraordinari de la família professional de Comerç i Màrqueting

Acte de graduació de Ramón, l'estiu passat
Si el mes passat us informàvem de la concessió del Premi Extraordinari de Secundària a Jesús Ribera Úbeda, avui hem de compartir amb tots els lectors i lectores de L'Andana un altre reconeixement oficial a un nou alumne de l'IES L'Estació. Parlem de Ramón Llopis Pastor, recentment distingit amb el Premi Extraordinari de Formació Professional corresponent al curs 2016-2017, un guardó atorgat per la Conselleria d'Educació amb el qual es valora l'esforç de l'alumnat que ha cursat brillantment aquesta etapa educativa.
Ramón, que ha estudiat al nostre centre el Cicle Formatiu de Grau Superior de Comerç Internacional, no pot sentir-se més satisfet i orgullós dels seus professors i companys. Així ens ho fa saber en un xicotet escrit que reproduïm tot seguit.
Enhorabona!
Aquest premi suposa per a mi un somni fet realitat als 46 anys, estic molt content d'haver vist com el sacrifici d'aquests dos anys ha tingut els seus fruits.
Açò ha sigut possible en gran part gràcies a la meua família, que sempre m'ha recolzat i ha estat al meu costat en els moments més difícils per donar-me força suficient per continuar.
M'agradaria fer una menció especial a tots els companys que he tingut en aquests dos anys, els quals considere com a grans amics; també a l'equip educatiu del cicle de Comerç Internacional (Mª Jesús, Araceli, Inma, Carlos, Javi i Joan), que ha sabut incentivar-me i orientar-me per aconseguir-ho.
Per concloure, voldria assenyalar que no hi ha edat per aconseguir el que un vol en la vida, tan sols fa falta tindre actitud, perseverança, constància i voluntat per fer-ho.
Gràcies a la direcció del centre, a l'equip educatiu i a tots els que han cregut en mi.
Ramón Llopis Pastor

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada