dimecres, 27 d’abril del 2016

Alba Tolsà arreplega el Premi Extraordinari d'ESO de mans de Vicent Marzà


L'alumna de l'IES l'Estació, Alba Tolsà Pastor, va arreplegar dijous, 21 d'abril, el diploma que la reconeix com a "Premi Extraordinari de Secundària", que concedeix la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, en obtenir una nota mitjana de 10 en el darrer curs de l'ESO. El Conseller, Vicent Marzà, va ser l'encarregat de lliurar els premis a l'espectacular Palau de les Arts "Reina Sofia" de València. En l'acte han sigut reconeguts 323 alumnes de Secundària i 29 de Batxillerat. El lliurament ha comptat amb l'assistència dels familiars i del Director de l'IES l'Estació, Pere Vañó.
En l'acte, en què es lliuraren també els Premis de Batxillerat, una alumna guardonada va fer un al·legat en defensa de l'educació pública, de qualitat i multicultural, en un discurs en què va emprar el valencià, el castellà i el xinès. Per la seua banda, el Conseller d'Educació, Vicent Marzà, va agrair i felicitar les famílies i professorat dels premiats, i va explicar quin era el seu compromís amb l'educació: a partir d'una educació publica i de qualitat buscar l'excel·lència en l'alumnat.
"Per a mi, rebre el Premi Extraordinari suposa la recompensa final de l'ESO i de quatre anys d'estudi. L'impuls i ajuda per tal de seguir estudiant i poder aconseguir les metes proposades per als meus futurs estudis. Sense cap dubte, una satisfacció personal", ens ha confessat Alba;  en definitiva, un exemple a seguir, la qual cosa és de segur el sentit principal que tenen aquests premis extraordinaris que atorga Conselleria.

Amb aquest acte de dijous, es posa punt i final al lliurament dels Premis Extraordinaris al rendiment acadèmic que han tingut lloc a Alacant, Castelló i València. En total, han sigut premiats 1.835 alumnes de les etapes de Primària, Secundària i Batxiller, dels quals 581 pertanyen a la província d'Alacant, 209 a la de Castelló i 1.045 a la de València.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada