dijous, 11 de febrer del 2016

Visita a l'empresa Lurbel

Per Javier Nadal, professor.
El dia dos de febrer, l'alumnat del Cicle Formatiu de Grau Superior de primer i segon de Comerç Internacional va visitar les instal·lacions  de la empresa Lurbel.
L’empresa és pionera en molts aspectes, tal com productes i projectes únics e innovadors en articles tècnics de roba esportiva  i per activitats d’esport extrem.

Miguel Lurbe, fundador i promotor de marca, ens va fer una presentació en la sala de mostres, on ens explicà els orígens de la empresa, els detalls tècnics dels productes, la innovació desenvolupada, les estratègies de distribució i venda, promoció de la marca, i especialment els esdeveniments promocionals de caràcter internacional de ‘Desafio Lurbel’. També ens va fer un exhaustiu recorregut per tota les instal·lacions des de magatzems logístics y de matèries, zona de maquines, àrea de qualitat i acabats, disseny i el showroom dels productes. La visita va ser molt il·lustrativa i ens mostra la realitat empresarial, l'esforç de les empreses per ser competitives i la necessitat de tenir uns professional preparats per afrontar els nous reptes en el mercat laboral i empresarial.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada