dijous, 19 de novembre del 2015

Inauguració de l'exposició "Second Round" a l'IES l'Estació d'Ontinyent

Òscar Borrell, Ricard Huerta, Àngela Montesinos,
Pere Vañó, Reme Pérez, Vicent Lladosa
Dimecres, 18 de novembre, ha quedat inaugurada l'exposició ‘Second Round: art i lluita als instituts valencians"  a l'IES L’Estació d’Ontinyent, la quarta parada d'un total de dotze que es realitzen en diferents instituts valencians. Aquesta iniciativa, que naix amb una clara vocació reivindicativa de la presència de l'art en el dia a dia de les societats més avançades, és un projecte en comú de la Universitat de València i dels instituts.
La inauguració ha comptat amb la presència del Regidor d'Educació, Òscar Borrell, i, per part de la Universitat de València, de Ricard Huerta, Director de l'institut Interuniversitari de Creativitat i Innovacions Educatives, a més d'Àngela Montesinos, Coordinadora de la Unitat de Suport al Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial; també de Maria José Góméz,  que realitza el seu doctorat sobre el projecte "Second Round", i d'Almudena Rodríguez, exalumna de l'IES l'Estació, que ha col·laborat com a professora el la Facultat de Belles Arts i que ara realitza un màster relacionat amb les arts visuals.
El Director de l'IES l'Estació, Pere Vañó, moderà l'acte de presentació realitzat al saló d'actes, on van intervenir, a més de les personalitats abans referides, la professora Cèlia Vidal, que parlà sobre la presència de les arts visuals en el món actual a través de la publicitat. Per la seua banda, Almudena Rodríguez reflexionà sobre la seua motivació professional en el món de les arts. Conclogué l'acte Ricard Huerta, que féu un repàs sobre la presència de les arts gràfiques en algunes ciutats actuals.
L'exposició "Second Round" romandrà a Ontinyent fins el proper 1 de desembre. Consta de 21 panells que fan visible allò que s'ha impulsat al voltant de les arts en el món educatiu amb la intenció de defensar l'aprenentatge de les arts en els diferents nivells de l'ensenyament obligatori. S'acompanya també d'una exposició dels treballs realitzats per l'alumnat del Batxillerat d'Arts.
L'exalumna Alma Rodríguez durant la presentació











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada