dilluns, 23 de novembre del 2015

Visita a la Vila rere les petges del Justícia

Crònica de Carla Soriano Soler
Com cada any, l'alumnat de l'IES l’Estació participa en un concurs de fotografia en el qual cadascú retrata el racó d’Ontinyent del segle XVI que més l'ha captivat. Per aquesta raó, durant el mes de novembre, l'alumnat de Quart d'ESO hem baixat des del nostre centre fins a la Vila perquè el nostre professor de valencià, Alfred Bernabeu, ens mostre alguns dels llocs els quals apareixen en la novel·la que hem llegit aquest trimestre: El Justícia, de Joan Torró.
Quan hem arribat, hem travessat el pont vell, construït fa més de cinc-cents anys i que ha resistit, impàvid, les fortes riuades del Clariano. També hem vist el Palau de la Vila, on vivia El Justícia en la novel·la; el Mirador, des d’on es poden apreciar unes vistes fabuloses d’Ontinyent, i molts altres llocs de la Vila.

Personalment, pense que està fantàstic que els joves coneguem com era l’antic Ontinyent i la seua història mitjançant aquest tipus de concursos, ja que ens dóna  la iniciativa per a participar i descobrir nous racons d’Ontinyent desconeguts per a nosaltres fins al moment.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada