dilluns, 11 de maig del 2015

L'alumnat d'Administració i Finances visita el Parc de Bombers




Dijous, 7 de maig, el grup de Primer d'Administració i Finances, acompanyat pels professors Joan Cambra, Isaias Blanco, Amparo Asensio, Joan Català, Rebeca Albuixec i José F. Muñoz, van visitar el Parc de Bombers d'Ontinyent. La proposta va eixir de l'aula, ja que aquest any comptem entre el nostre alumnat amb un bomber, Fulgen Vicent, natural d'Aielo de Malferit.

Va resultar una visita extraordinària, ja que el grup va poder conéixer-hi totes les instal·lacions, i els bombers els van explicar tot allò que realitzen en els seus operatius. A més, van preparar una simulació real, un accident de tràfic en el qual el conductor quedava atrapat dins del cotxe (un alumne voluntari va actuar-hi com a accidentat). A partir d'ací va acudir la unitat d'emergència i van haver de tallar el cotxe per a rescatar la víctima. El grup va quedar fascinat per l'exhibició.

Amparo Asensio, Cap d'Estudis de Cicles Formatius, en nom de la Direcció del centre, dóna les gràcies al Parc de Bombers d'Ontinyent per la seua acollida, i els felicita per l'extraordinària tasca que desenvolupa dia a dia.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada