dimecres, 13 de maig del 2015

Jornada d'immersió en llengües estrangeres a Benidorm



L'alumnat de 4t d'ESO i 1r de Batxilerat de l'IES l'Estació ha realitzat dimarts dia 12 de maig una jornada d'immersió lingüística en llengües estrangeres, francés i anglés, a la turística ciutat de Benidorm.

La immersió lingüística és hui imprescindible per dominar una llengua estrangera. L'objectiu primordial de la immersió lingüística és intensificar l'aprenentatge lingüístic i aconseguir el màxim coneixement i capacitat comunicativa en la llengua nova. Per això, amb aquesta activitat, els departaments d'Anglés i Francés de l'IES l'Estació han volgut donar l'oportunitat a l'alumnat de participar activament: escoltant, parlant, i captant els diferents registres de la llengua estrangera que estan estudiant, en un entorn on la seua utilització, encara que no és imprescindible sí que és necessària per poder comunicar-se de manera efectiva.


Una vegada realitzada la activitat, tant el professorat com l'alumnat han valorat molt positivament l'experiència. Rosa Lapiedra, Cap del Departament de Francés, destaca la sorpresa de l'alumnat en adonar-se que aquella llengua apresa a les aules de manera més teòrica, els servia d'efectiu pont de comunicació i contacte amb la nombrosa colònia de turistes estrangers de Benidorm, i que podien intercanviar-hi amb ells opinions i punts de vista sobre els més diferents aspectes. 
 




 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada