divendres, 2 de maig del 2014

Guanyadors de la III Olimpíada de Valencià

Paula Gramage i Jordi Micó, de l'IES l'Estació, guanyen la III OLIMPÍADA DE VALENCIÀ 2014, organitzada per la Universitat de València

  El premi consisteix en l'import total de la matrícula de tots dos alumnes per als estudis universitaris del primer any, o en una beca per a cadascú de 600 euros

NOU: FOTOS DE L'ACTE DE LLIURAMENT DE GUARDONS (22-05-2014)

Jordi Micó, Paula Gramage i la professora Imma Pérez, a la porta de la Facultat de Filologia

El passat 12 d'abril, l'equip format per l'alumne de segon de Batxillerat Humanístic, Jordi Micó, i per l'alumna del Batxillerat Científic, Paula Gramage, participaren en la III Olimpíada de Valencià celebrada i organitzada per la Facultat de Filologia de la Universitat de València.
Moments abans de començar la prova
La prova, a la qual van assistir nombrosos equips formats per dos alumnes de diferents centres, constava de dues parts. La prova 1 consistia a respondre 100 qüestions tipus test sobre Història de la Literatura, i la prova 2 consistia en l'anàlisi d'un text, literari o no, sobre el qual havien de realitzar diferents exercicis. Els premis, que s'han conegut ara, han recaigut en un total de tres equips de la província. A més de l'equip de l'IES l'Estació, també han resultat guanyadors els equips del Col·legi Sagrado Corazón de Godella i de l'IES Districte Marítim de València.
Aquestes Olimpíades de valencià, són hereves de l’Olimpíada d’Història de la Literatura, que va assolir dotze edicions, i tenen la finalitat d'estimular l'estudi de la nostra llengua i literatura. Es dóna la circumstància que, malgrat ser uns grans coneixedors de la nostra cultura pròpia, Paula Gramage aspira a seguir estudis de medicina i Jordi Micó, estudis de llengües clàssiques.

Des de L'ANDANA, no podem fer més que expressar la nostra satisfacció, no debades, cal recordar als nostres lectors i lectores que Jordi Micó ja ha estat notícia a les nostres pàgines pels seus premis al rendiment acadèmic i també musical, i que Paula Gramage, a més, ha estat des del principi la nostra més fidel, valorada i llegida col·laboradora. 







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada