dimarts, 11 de febrer del 2014

Camins escolars segurs, el projecte més votat al Consell de Ciutat

Camins escolar segurs, el projecte presentat per l'IES l'Estació, ha sigut el més valorat al Consell de Ciutat, en El Procés de Priorització de Projectes d'Ontinyent


 El projecte pretén millorar les vies d'accés al centre educatiu i formar en l'educació vial i en el respecte al medi ambient


L'IES l'Estació va presentar al Consell de Ciutat de l'Ajuntament d'Ontinyent aquest avantprojecte d'inversió que naixia de la necessitat manifestada pels diferents sectors educatius de millorar els accessos al nostre centre. No obstant això, el projecte aborda també diversos aspectes importants per al poble, com són els accessos a l'estació de trens i l'ampliació de les vies saludables. A més a més, fa especial èmfasi en la seguretat vial i la mobilitat sostenible; en definitiva, és un projecte de futur per formar en l'educació vial i el respecte al medi ambient.
Després de la fase propositiva, de la qual vam informar en Camins escolars segurs; i després de l'avaluació del projecte per l'Oficina tècnica i els departaments municipals implicats, van ser seleccionades les cinc propostes més interessants des del punt de vista dels representants al Consell de Ciutat. En aquest procés, el projecte de l'IES l'Estació ha estat el més votat.
Amb  açò, El Procés de Priorització de Projectes d’Ontinyent encetarà la seua última fase, en la qual, als cinc projectes més votats, s’afegiran als cinc plantejats pel Govern Municipal. Del llistat definitiu, que es pot consultar en la pàgina #OntinyentParticipa, tots el ciutadans d’Ontinyent majors de 16 anys podran elegir les tres propostes que consideren prioritàries per a la ciutat. Es podrà votar per internet o en els espais públics habilitats per l'Ajuntament del 10 al 14 de febrer.

Des de l'IES l'Estació us animem a votar la nostra proposta Camins segurs de l'IES l'Estació, perquè estem convençuts que és un projecte que oferirà grans avantatges pràctics i formatius al nostre alumnat i, fonamentalment, perquè resultarà una inversió molt útil per a tots els ciutadans del nostre poble.



1 comentari: