divendres, 12 d’octubre del 2012



L'alumna de l'IES l'Estació, Paula Gramage, guanya el Concurs de Relat Curt de Castelló de la Plana

   Paula Gramage Sanchis, que cursa el primer curs de batxillerat al nostre centre, ha resultat guanyadora del VI Concurs de Relat Curt en valencià, en la categoria de 14 a 18 anys, dotat amb 300 euros, que organitza la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Castelló de la Plana.
  Paula Gramage, que compagina els estudis del batxillerat científic amb la música (estudia quart de piano i sisé de flauta travessera), ja ha rebut altres guardons literaris. Ha  resultat finalista en la fase comarcal del Sambori els anys 2008 i 2012 i ha obtingut el segon premi del Sambori en la fase del País Valencià aquest mateix any.
   El seu relat, Amor de guerra, comença amb aquestes captivadores paraules:
Durant la guerra desitges tantes coses que no et caben en els dits de les mans. I normalment, poques o cap d'elles acaba acomplint-se. Però el Pep, en el bressol d'una família pobra i fragmentada, es va topar amb els ulls del color de la mel que el feren captiu per sempre més, acomplint el major dels seus desitjos...’
  La jove autora ontinyentina rebrà el guardó en una gala que se celebrarà el proper divendres, dia 19 d'octubre, al saló de plens de l’Ajuntament de Castelló. A més dels premis de relat, s’hi atorgaran també els premis de còmic, pintura, fotografia, curtmetratge, cartells i disseny de moda.
  Des d'aquest bloc, felicitem Paula i l'encoratgem perquè continue el seu prometedor viatge multidisciplinar per les ciències, per la música i per les lletres, perquè Paula és, sobretot, una extraordinària persona.
    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada