dimarts, 21 de maig del 2024

Marc Gisbert, cap a la fase autonòmica de les Olimpíades Matemàtiques

L’estudiant de l’IES L’Estació Marc Gisbert Terol, que porta diverses setmanes competint en les Olimpíades Matemàtiques de la societat Al-Khwarizmi, ha superat enguany la fase provincial de la competició, el que significa que podrà concursar els pròxims 25 i 26 de maig a Benassal (Castelló) en la fase autonòmica. 

Marc, la seua família i, com no, el Departament de Matemàtiques al complet estan molt il·lusionats amb la notícia. I no és per a menys, ja que tan sols 8 participants de cada província són els que han passat a la fase autonòmica. Ara queden uns dies per a poder preparar eficientment la prova amb tot el material que la professora Ana Penadés li ha facilitat.

Però aquesta no és l’única informació protagonitzada per Marc; el jove s’ha classificat el quart en l’última edició de la Prova Cangur, que acaba de finalitzar. L’any passat ja va quedar el sisé en aquest certamen matemàtic, si bé enguany ha anat més enllà. Enhorabona!

Junt amb Marc, també tenim quatre alumnes més, de 1r de l’ESO fins a 2n de Batxillerat, dins del 5% dels millors resultats de la Prova Cangur. Tots ells podran recollir del seu merescut guardó el proper 22 de maig a la Universitat Jaume I.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada