divendres, 24 de maig del 2024

L’alumnat de 2n de Batxillerat celebra la seua graduació

Acaba una etapa, comença tota una aventura

Fotos: Ximo Epifanio

Un any més, les emocions han aconseguit ser les protagonistes de la cerimònia de graduació que l’IES L’Estació va celebrar divendres passat per al seu alumnat de 2n de Batxillerat. En aquesta ocasió, el Teatre Echegaray va ser l’escenari escollit per a albergar els familiars i el professorat del centre que enguany imparteix aquest nivell educatiu. 

L’acomiadament dels joves va vindre de la mà de la conductora de la gala, la subdirectora de l’institut Imma Cambra, que va estar acompanyada sobre l’escenari per diverses figures. Els primers que van prendre la paraula foren els diversos representants de les tres classes, que comentaren entre bromes i rialles algunes de les anècdotes més especials viscudes amb companys o professors durant el curs.

La celebració es va completar amb el lliurament dels diplomes i amb els discursos protocol·laris de la cap d’estudis, Cati Moral, i el director, Fran Albero, responsable d’una al·locució contundent i reivindicativa amb clares referències als actuals conflictes bèl·lics i al menyspreu del valencià per part de l’actual Conselleria d’Educació. «Prengueu la determinació de créixer i de fer canviar el món, perquè aquest aprenentatge vos acompanyarà per sempre», va aconsellar els graduats en algun punt del seu discurs.

Tots els presents també pogueren gaudir d’alguns moments musicals (gràcies a l’excel·lent interpretació de dos joves talentosos del Batxillerat d’aquesta nova modalitat) i dels muntatges audiovisuals que resumien tots els instants compartits dins i fora de l’aula. 

La festa es va traslladar als exteriors de la plaça Sant Domingo, on es va servir un aperitiu abans de dirigir-se cap a la finca La Clariana per a compartir un bon sopar i ballar fins a les tantes de la matinada.

¡Enhorabona a tots i totes! Perquè ara finalitza una etapa, però comença tota una aventura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada