dilluns, 4 de desembre del 2023

Leyre Tortosa, Premi extraordinari al rendiment acadèmic de l’ESO

L’Ajuntament d’Ontinyent ha homenatjat 21 estudiants de Primària i Secundària que han sigut reconeguts per la Generalitat Valenciana amb els Premis extraordinaris al rendiment acadèmic del curs 2022/2023, que s’atorguen a l’alumnat que aconsegueix una mitjana de 10 en el seu expedient acadèmic. Aquest acte de la Regidoria d’Educació tenia lloc el Dia Internacional de la Ciutat Educadora i forma part de la programació organitzada per a commemorar aquest dia.

Entre l’alumnat guardonat trobem una jove de 16 anys, Leyre Tortosa García, estudiant molt disciplinada i discreta que actualment està cursant 1r de Batxillerat Científic a l’IES L’Estació.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, juntament amb el regidor d’Educació, Ferran Gandia, participava en l’acte d’entrega que tenia lloc al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana. Durant el lliurament dels premis, l’alcalde reflexionava sobre les ciutats que avancen cap al futur, "aquelles que tenen capacitat de generar talent. La vida cada vegada és més difícil perquè cada vegada es requereix una major formació i, per tant, sou la llavor del que esperem que siguen els i les professionals del futur", destacava Rodríguez. Així mateix, posava en valor "la sort de tenir les famílies que teniu perquè els èxits són col·lectius, perquè segur els vostres pares i mares, avis i àvies o germans i germanes han estat al vostre costat". 

Enhorabona a totes i tots, però especialment a la nostra alumna.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada