dilluns, 18 de setembre de 2023

Ontinyent demana a Conselleria que accelere la millora dels accessos a l’aulari prefabricat

Nota de premsa del consistori

L'Ajuntament d’Ontinyent ha demanat a la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana celeritat en l’execució de les obres d'acondicionament dels accesos a les aules prefabricades de l'IES L'Estació, instal·lades des de l'administració autonòmica mentre s'executen les obres de construcció del nou institut. 

El regidor de Territori, Óscar Borrell, ha manifestat que «entenem que si qualsevol obra menor comporta a sovint molèsties, una obra del gran calat com la del nou IES l’Estació, per un import superior als 15 milions d’euros, també va a comportar-ne, però s’ha d’actuar perquè aquestes afecten el mínim possible l’alumnat i el professorat».

Borrell explicava que la setmana s’iniciava a la zona de les aules prefabricades amb un únic wc utilitzable, un aspecte que s'ha resolt, havent 4 ja operatius a hores d’ara. A més, explicava, «hem estat col·laborant amb la direcció del centre, que està fent una gran tasca, per actuar en algunes intervencions menors i puntuals. Però cal millorar aspectes com la dotació de baranes en determinats llocs o l’asfaltat o adequació dels accessos a les aules per evitar els embassaments d’aigua en dies de pluja com els que hem tingut. Ens consta que s’està gestionant pressupostos per dur a terme esta intervenció, sabem que fan falta tràmits però reclamem que s’acceleren al màxim», manifestava.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada