divendres, 15 de setembre del 2023

L’IES L’Estació inicia la seua activitat docent en l’aulari prefabricat

Desmuntatge dels antics aularis del vell edifici

La comunitat educativa de l’IES L’Estació ha començat aquest dilluns, 11 de setembre, les classes del curs escolar 23-24 en un aulari prefabricat, tot i que aquestes instal·lacions provisionals no estan del tot enllestides.

En qualsevol cas, en els últims dies s’ha procedit a l’adequació de l’aulari gràcies als treballs imparables dels operaris que estan executant les obres i a la implicació del professorat i el personal no docent, que han disposat les classes amb tot el material necessari per a poder començar el curs amb el mobiliari i els recursos imprescindibles.

S’espera que en els propers dies o les properes setmanes s’acaben d’habilitar totes les instal·lacions i que la tornada a les aules a l’IES L’Estació siga el més natural i tranquil·la possible.

Recordem que el curs escolar 23-24 s’inicia aquest setembre en uns espais provisionals però perfectament equipats: un aulari prefabricat, el segon més gran de la Comunitat Valenciana, que serà substituït, en un futur que cada vegada es concreta més, per un modern immoble de nova construcció, funcional i integrat en la natura que l’envolta, que donarà resposta a les necessitats educatives del segle XXI.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada