dimecres, 23 de novembre del 2022

El particular Museu de la Prehistòria de l’alumnat de 1r d’ESO

Com vivien els nostres avantpassats més primitius? Què es representava en les pintures rupestres? Quantes espècies humanes ens han precedit? Quines són les etapes de la Prehistòria? A aquestes i moltes altres preguntes ha donat resposta l’alumnat de 1r d’ESO de l’Àmbit Sociolingüístic, que amb la professionalitat i experiència dels millors arqueòlegs i historiadors ha preparat un museu de la Prehistòria que recorre els tres trams d’aquest període: el Paleolític, el Neolític i l’Edat dels Metalls. 

Durant dues jornades, els estudiants, convertits en guies de museu, han atès a tot aquell que s’ha acostat a aquesta exposició, compartint tots els sabers que han adquirit des de l’inici de curs i resolvent tots els dubtes que els plantejaven els visitants.

Aquesta situació d’aprenentatge, dissenyada pel professorat que imparteix l’Àmbit Sociolingüístic (Ana Añón, Manel Aparicio, Vanessa Escrivà i Imma Pérez), s’emmarca dins d’un projecte col·laboratiu per a viure la Prehistòria en primera persona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada