dijous, 10 de novembre del 2022

Educació valora positivament el nostre model d’ensenyament d’idiomes

Nota de premsa de Conselleria

La consellera d'Educació, Cultura i Esport, Raquel Tamarit, va visitar ahir l'IES L'Estació d'Ontinyent per a conéixer el treball que realitzen les persones auxiliars de conversa en llengua estrangera amb l'alumnat.

Raquel Tamarit ha destacat que «per sisé curs seguim incrementant el nombre de persones auxiliars de conversa natives, especialment en anglés, en col·legis i instituts i superem els 1.400 gràcies a la inversió d'11,2 milions d'euros que realitzem des de la Conselleria, un 14 % més que el curs passat».

«Aportem més recursos humans perquè el nostre alumnat tinga les competències en llengües estrangeres que es mereixen, especialment d'anglès. Per això, aquest curs hem implementat de forma generalitzada que hi haja auxiliars de conversa també als instituts, a banda dels col·legis».

En aquest sentit, la consellera Raquel Tamarit ha assistit a dues sessions a l'IES L'Estació d'Ontinyent. Una amb Madeleine, l'auxiliar de conversa nord-americana que la Conselleria ha assignat al centre i amb la qual els alumnes de 4t de l'ESO han estat interactuant en l'assignatura de Competència Comunicativa Oral en anglès. Així mateix, també ha estat en una altra aula de 4t de l'ESO amb Nezha, l'auxiliar de conversa que ajuda a reforçar el francès en aquesta assignatura optativa que s'imparteix al centre.

Tamarit ha estat acompanyada per la directora general d'Innovació Educativa i Ordenació, Reis Gallego; el director general d'Infraestructures Educatives, Víctor García, i l'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, juntament amb l'equip directiu de l'IES L'Estació, així com les tutores d’anglès i de francés que coordinen a les auxiliars de conversa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada