dilluns, 19 d’octubre del 2020

L’IES L’Estació presenta els seus programes europeus en el marc de l’Erasmus Day

Els nostres companys Enrique Minguet i Silvia Sancho, del Departament d’Informàtica, foren els encarregats de presentar la setmana passada a la Sala Gomis d’Ontinyent dos projectes Erasmus + recentment aprovats pel Ministeri d’Educació: un d’ells basat en la mobilitat del personal docent per a formar-lo lingüística i metodològicament, i l’altre fonamentat en la lluita contra l’assetjament escolar.

La presentació d’ambdós projectes va coincidir amb la celebració el passat dijous de l’Erasmus Day, una jornada que va reunir a la Sala Gomis a tots els centres educatius de la ciutat amb un projecte europeu aprovat: CEIP Vicente Gironés, CEIP Bonavista, CEIP Martínez Valls, IES Jaume I, IES Pou Clar i nosaltres, IES L’Estació. “Tenim un gran potencial als centres amb grans professionals que han treballat moltíssim en aquests anys per a situar Ontinyent en l’avantguarda dels projectes europeus”, ha assegurat l’edil d’Educació Óscar Borrell en les xarxes socials. “Aquests projectes suposaran una renovació i innovació pedagògica als centres gràcies a les mobilitats i els treballs conjunts amb altres països europeus”.

Ontinyent, junt amb Elx, és el municipi valencià amb més projectes innovadors aprovats pel Ministeri d’Educació per a participar en el programa Erasmus+.

Si vols més informació sobre els nostres projectes, pots consultar aquesta entrada anterior.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada