dimecres, 7 d’octubre del 2020

Concurs de logotip per a commemorar el cinquantenari del centre

Ja han passat 50 anys des que el primer institut d’educació secundària obrira les seues portes a Ontinyent un 19 d’octubre de 1970. Per aquest motiu, l’IES L’Estació, amb la col·laboració del Departament de Dibuix, ha convocat un concurs per a dissenyar el millor logotip que represente el centre en aquesta efemèride tan significativa.

El certamen, adreçat a tots els joves que cursen enguany estudis a l’institut, estarà obert fins al 4 de desembre, data en la qual conclourà el termini per a enviar les propostes de disseny, que hauran de ser originals i inèdites, que contindran un màxim de tres colors en tintes planes i que respectaran el format del DIN A 4, entre altres característiques tècniques que es podran consultar en les bases.

Totes les obres presentades seran valorades per un jurat integrat per membres del Departament de Dibuix i de l’equip directiu del centre. La persona creadora del logotip guardonat serà recompensada amb 100 euros i un diploma acreditatiu.

A causa de la pandèmia de la COVID-19, els actes multitudinaris de celebració s’ajornaran per a més endavant. “De moment, ens centrarem en la projecció i la realització d’aquelles activitats que ens fan tindre present aquest esdeveniment tan notable”, comenta la vicedirectora Imma Cambra, que ha fet una crida a tota la comunitat escolar perquè aporte unes quantes idees de celebració.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada