dijous, 17 de setembre del 2020

L’IES L’Estació oferirà el CFGS de Desenvolupament d’Aplicacions Web en la modalitat semipresencial (matrícula fins a 30 de setembre)

Nota de premsa del consistori ontinyentí
La Generalitat Valenciana ha confirmat la concessió a l’IES L’Estació de l’autorització per a impartir un nou cicle formatiu d’FP en el curs 2020/2021, en concret el Grau Superior de Desenvolupament d’Aplicacions Web en modalitat semipresencial. Es tracta d’una de les demandes plantejades a principis d’any al si de la Mesa d’FP, presidida per l’alcalde Jorge Rodríguez, on va assistir el Director General d’FP i Ensenyaments de Règim Especial, Manuel Gomícia, i on també es va tractar la dotació del Grau Mitjà de Tècnic en Fabricació i Ennobliment de Productes Textils a l’IES Jaume I, que es va confirmar el passat mes de juny.
El regidor d’Educació, Óscar Borrell, destacava “l’impuls que està donant-se a Ontinyent a la Formació Professional partint de la Mesa d’FP, organisme depenent del Consell Educatiu de Ciutat i presidit per l’Alcalde, que vam crear per a visibilitzar i fomentar esta modalitat d’estudi que ja veníem fomentant amb accions com la Fira de l’Estudiantat, però a la qual volíem donar una nova empenta”, manifestava.
Amb la dotació d’aquest nou cicle formatiu a l’IES L’Estació “fem un nou pas endavant al treball que ve fent-se a Ontinyent amb la implicació de totes i tots per a donar a l’FP la importància que té i que es mereix, i que la seua projecció servisca per a fomentar l’accés de les persones als llocs de treball i que les empreses disposen de mà d’obra qualificada, en aquest cas vinculada a un sector clau com les noves tecnologies”, manifestava.
El Cicle Formatiu en Desenvolupament d’Aplicacions Web pertany a la família professional d’Informàtica i Comunicacions, i permet accedir al títol de Tècnic Superior en Desenvolupament d’Aplicacions Web. Consta de 2000 hores i permet accedir a llocs de treball com ara Programador Web, Programador Multimèdia o Desenvolupador d'aplicacions en entorns Web.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada