dimarts, 15 de setembre del 2020

Alumnes de l’IES L’Estació obtenen quatre mencions especials en un concurs de videojocs

Un alumne de 1r de Sistemes Microinformàtics i Xarxes, Joan F., ha obtingut aquest estiu una menció especial en la V edició del Concurs de Programació de Videojocs del Campus d’Alcoi per la presentació del seu projecte Dark Move, que ha comptat amb el suport i l’orientació de la professora Silvia Sancho. No ha sigut l’únic reconeixement: tres alumnes més de 1r de Batxillerat, coordinats pel professor Ferran Mas, també han aconseguit sengles mencions especials amb els seus videojocs: 2Pac Bross, Wild West i Niños vs Zombies. “És interessant presentar a concurs projectes i continguts treballats a classe”, comenten des del Departament d’Informàtica del centre, “ja que es fomenta la qualitat i la consecució d’un objectiu final”.
A diferència d’altres edicions, la d’enguany s’ha vist afectada per la pandèmia de la COVID-19, que ha provocat que el concurs fora organitzat virtualment per primera vegada. En aquesta convocatòria, dirigida com sempre pel Grau en Enginyeria Informàtica del Campus d’Alcoi, han participat diversos centres educatius de les províncies de València i Alacant.
Després de cinc edicions, aquest concurs s’ha convertit ja en tota una oportunitat perquè els programadors de videojocs del futur puguen exhibir tot el seu talent i potencial. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada