dilluns, 9 de desembre del 2019

Visita a l'Institut Tecnològic del Tèxtil, AITEX

L'alumnat d'Administració i Finances i de Sistemes Microinformàtics i Xarxes, acompanyat pels professors Amparo Asensio, Maria José Micó i Juan Ignacio Valdés, ha visitat a Alcoi l'Institut Tecnològic del Tèxtil, una associació privada d'investigació, assajos de caracterització i certificació d'articles i materials tèxtils amb aplicació a molts diversos sectors (hàbitat, moda i indumentària, salut i medicina, higiene i cosmètica, roba laboral, equips de protecció individual, esport i oci, transport públic, automoció, nàutica, aeronàutica, obra civil i construcció, superfícies esportives...).
Dos treballadors d'AITEX, Beatriz Domènech i Quico Sempere, tingueren l'amabilitat de guiar els nostres estudiants per totes les instal·lacions, realitzant demostracions en directe de com fan les proves per a certificar que els productes compleixen les normatives de seguretat, de qualitat i de medi ambient pertinents. "Algunes de les presentacions que més ens van agradar van ser la prova de balística per al sector militar o la prova d'una explosió accidental en un lloc de treball", comenta la nostra companya Amparo Asensio. "A més, vam disfrutar de tres tours en realitat virtual després d'estar in situ en els llocs dels tours".
Aquesta visita, que inspirarà els alumnes per a la realització dels projectes finals de cicle formatiu, els ha permés conéixer no sols el potencial del sector del tèxtil a la nostra comarca, sinó també les oportunitats de llocs de treball que s'esperen ofertar en els pròxims anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada