dilluns, 16 de desembre del 2019

III edició del Mercadet solidari, el proper 20 de desembre

L'excel·lent acollida de les dues passades edicions del Mercadet nadalenc ha animat l'IES L'Estació a organitzar una nova cita solidària per a aquestes festes que ja s'aproximen. La iniciativa, coordinada pel Departament de FOL i altres professors dels cicles formatius, està oberta a tota la comunitat educativa, que podrà donar llibres, jocs o complements que després es posaran a la venda amb uns preus assequibles. Sens dubte, una oportunitat per a comprar algun detall a la família, als amics o, per què no, a tu mateix. Els diners recaptats en aquesta tercera edició es destinaran a l'associació El Trèvol d'Ontinyent, una agrupació que facilita la integració en tots els àmbits de la vida de les persones amb discapacitat.
L'IES L'Estació porta ja dos anys consecutius muntant aquest mercadet, una activitat que ha fet possible la recaptació de més de 600 euros per als xiquets d'aquelles famílies amb risc d'exclusió social, les quals es van poder beneficiar de tots els productes comprats (motxilles, material escolar, xandalls i sabatilles esportives).
La recollida d'objectes per al mercat del proper divendres es prolongarà fins al dimecres 18 de desembre. Així que si vols fer realitat aquest nou repte, acosta't a la biblioteca a l'hora de l'esplai i diposita la teua donació. El Projecte Trèvol agrairà l'altruisme manifestat amb una acció tan petita com aquesta. 

Mercadet celebrat el curs passat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada