divendres, 28 de juny del 2019

El professor Javier Nadal viatja a Dublín gràcies al programa Erasmus +

Els professors també se'n van d'Erasmus. De fet, Javier Nadal ha participat enguany en aquest programa de mobilitat que permet la realització d'estades formatives a l'estranger, tant per a alumnes com per a docents. El destí del professor del Departament de Comerç fou Dublín, on va compartir experiències amb professionals de l'educació d'altres països europeus i va assistir a un curs de formació d'una setmana que tractava sobre com aplicar a l'aula les anomenades Soft Skills, és a dir, aquells atributs personals imprescindibles per a tindre èxit en l'àmbit laboral. "Per a un professional de l'ensenyança és interesantíssim reflexionar sobre la pràctica docent i com fomentar noves metodologies, destreses i actituds que estiguen en consonància amb els reptes dels nous temps educatius", comenta el professor.
Però Javier Nadal també tingué l'oportunitat de gaudir dels encants de la capital de la República d'Irlanda. "La ciutat on va nàixer Oscar Wild", ens explica, "ofereix el plaer de xafar carrers vibrants plens de gent jove. També pots trobar música al carrer dels apassionats ‘buskers’ i disfrutar del romanticisme de creuar el riu Liffey pel Ha’penny Bridge. I com no, al final del dia és el moment perfecte per a parar el temps i assaborir vivències amb els nous companys al Temple Bar".
Segons el professor de Comerç, Erasmus Plus és més que un programa de formació; és una finestra davant de la qual "obrim els ulls al món i recollim experiències vitals que després traslladem a les nostres aules". En definitiva, una grata vivència que ha sigut possible gràcies als organismes europeus i al nostre centre, que ha gestionat tot el procés. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada