dimecres, 23 de gener del 2019

L'IES L'Estació visita un any més l'empresa LURBEL

Per Javier Nadal, Departament de Comerç
Els alumnes de primer i segon del Cicle Formatiu de Grau Superior de Comerç Internacional van visitar la setmana passada les instal·lacions de l'empresa ontinyentina Lurbel, una empresa pionera en molts aspectes relacionats amb la salut i la rehabilitació i especialitzada en el disseny innovador de tota una gamma de peces tècniques esportives.
Miguel Lurbe, fundador i promotor de marca, ens va fer una presentació en la sala de mostres, on ens explicà els orígens de l'empresa, els detalls tècnics dels productes, la innovació desenvolupada, les estratègies de distribució i venda, la promoció de la marca i, especialment, els esdeveniments promocionals de caràcter internacional de ‘Desafio Lurbel’ i altres projectes solidaris.
Des del departament comercial,  Cecilia ens va explicar els processos administratius i comercials i ens va mostrar documentació de processos d'exportacions. També ens va fer un exhaustiu recorregut per totes les instal·lacions: els magatzems logístics i de matèries, la zona de màquines, l'àrea de qualitat i acabats, l'empaquetat, el disseny i el showroom dels productes.
La visita va ser molt il·lustrativa i ens mostrà la realitat empresarial, l'esforç i la il·lusió de les empreses per ser competitives i per tenir uns professionals preparats per afrontar els nous reptes en el mercat laboral i empresarial. En finalitzar la visita, Miguel ens va obsequiar a tots amb un parell de calcetins tèrmics, producte de la casa, i amb un catàleg que explicava les característiques tècniques i d'innovació dels productes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada