divendres, 23 de novembre del 2018

L'IES L'Estació ens convida a visitar virtualment 'Memòria de la modernitat', l'exposició de referència d'aquest any a Ontinyent

Foto, Ajuntament d'Ontinyent
La recentment remodelada Casa de la Cultura d'Ontinyent acollirà fins a la primavera del 2019 l'exposició itinerant Memòria de la modernitat, una oportunitat única per gaudir de més de 100 obres artístiques pertanyents al patrimoni pictòric de la Diputació de València. La mostra, que inclou pintures de Sorolla, Pinazo, Benlliure o l'Equip Crònica, recorre part de la història de l'art valencià, des del gòtic i el barroc fins al segle passat, i s'organitza en sis grans blocs temàtics: “Les beques de la Diputació, aprenent a ser artista”, “La imatge representada: retrats i autoretrats”, “La visió de l'espai, el paisatge natural i el paisatge urbà”, “Identitat Valenciana”, “Dones artistes” i “Tradició i avantguarda: la modernitat rescatada”.
Memòria de la modernitat, una de les mostres de pintura valenciana més importants dels últims temps, ja ha rebut més de 40 000 visitants després d'exhibir-se a Requena, Alzira i Gandia. Una itinerància que respon al plantejament amb què va nàixer l'exposició: la voluntat de dignificar la imatge de la Diputació i de fer accessibles aquests tresors artístics a tota la ciutadania.
Degut a la significació d'aquesta mostra de referència, el Batxillerat Artístic de l'IES L'Estació ens convida a fer una visita virtual per les sales on estan penjades les joies pictòriques que formen part del conjunt.
Punxa en aquest enllaç per començar la visita.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada