divendres, 9 de novembre del 2018

L'IES L'Estació participa en una jornada de benvinguda als auxiliars natius de conversa dels centres educatius d'Ontinyent

L'auxiliar de conversa del nostre institut, Ruth Jahoda (enmig),
amb els nostres companys Silvia Soler i Manel Aparicio
Foto del grup al complet, cortesia del CEIP Bonavista
Des del passat 1 d'octubre, alguns centres educatius de la ciutat disposen d'un auxiliar de conversa que dona suport al professorat de llengües estrangeres, una mesura amb la qual es pretén potenciar la competència comunicativa oral de l'alumnat de primària i secundària. Per aquest motiu, el CEIP Bonavista va organitzar fa unes setmanes una jornada lúdico-festiva que buscava donar la benvinguda i integrar en la comunitat educativa a tots aquests professors natius que desenvoluparan la seua tasca a les aules fins que concloga el curs. "No sols va ser un matí per compartir experiències", explica Manel Aparicio, docent de l'IES L'Estació, "sinó també per possibilitar que els auxiliars es conegueren i pogueren entaular relacions, ja que molts d'ells encara no es coneixien".
La jornada fou intensa i va tindre un caràcter marcadament cultural. El grup al complet visità diversos emplaçaments de la localitat, com ara el Palau de la Vila, el Museu Tèxtil, el Criptopòrtic, el Refugi Antiaeri de Tortosa i Delgado, el Museu Fester i l'Església de Santa Maria. Després de pujar al campanar i d'un matí replet d'emocions, el cos demanava reposar energies, una circumstància que va provocar la visita al CEIP Bonavista, on gaudiren d'una saborosa paella.
L'IES L'Estació compta enguany amb la col·laboració d'un d'aquests auxiliars de conversa. Es tracta de Ruth Jahoda, una jove estudiant universitària de Glasgow (Escòcia) que imparteix classe oral d'anglés a l'alumnat de 1r i 2n d'ESO.


Foto: CEIP Bonavista

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada