divendres, 16 de novembre del 2018

II edició del concurs de vídeos «De major vull ser com…». Termini fins al 5 de desembre

Las Naves —una entitat pública depenent de l'Ajuntament de València que promou la innovació urbana— i Fisabio —Fundació per al Foment de la Investigació Sanitària i Biomèdica de la Comunitat Valenciana— han llançat la II edició del concurs de vídeos De major vull ser com…, un certamen dirigit als joves estudiants d'ESO, Batxillerat i Formació Professional amb l'objectiu de visibilitzar el paper de les dones dins de la comunitat científica i tecnològica. El concurs, dotat amb 12 000 euros en premis, pretén a més promoure el despertar de vocacions científiques i tecnològiques entre les adolescents.
Com a novetat, enguany es lliuraran dos premis en cadascuna de les tres modalitats: Millor Guió,  Millor Producció Audiovisual i Vídeo més Innovador en el contingut i plantejament de la temàtica proposta. Els sis premis es destinaran per a l'adquisició de material tecnològic, científic i/o educatiu, tant per a les persones o equips autors com per als seus centres escolars.
En definitiva, un concurs que té com a objectiu acabar amb les desigualtats entre dones i homes en el món de la ciència i la innovació.
Pots consultar les bases en aquest enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada