divendres, 13 de juliol del 2018

L'Andana tanca el curs 2017-2018 amb quasi 100.000 visites i 120 entrades publicades

Fernando Moreno, professor de Llengua i Literatura, amb la
professora en pràctiques Elena Prieto i alguns alumnes de 1r de Bat-A
L'Andana, l'imparable bloc de premsa de l'IES L'Estació, ha aconseguit el seu millor segon resultat des que va sorgir l'any 2012. Si la temporada passada superàvem les 140.000 visualitzacions de pàgines en dotze mesos, enguany hem fregat les 100.000 visites dels lectors i lectores, la qual cosa ha provocat que el nostre més estimat mitjà de comunicació acumule en el seu historial més de 357.000 visualitzacions.
Les informacions que més han acaparat l'atenció dels visitants —i que, per tant, han fet incrementar apreciablement el nombre de visites— han sigut, paradoxalment, les que mai ens haguera agradat comunicar: la sobtada mort dels nostres companys de Física i Química Albert Sánchez i Ana Canet. Amb un total de 6.774 pàgines visualitzades, la notícia sobre la desaparició del popular Albert, publicada el 5 de març de 2018, s'ha convertit en una de les entrades més consultades, igual que la informació relativa a la mort d'Ana, que va ser difosa dos mesos després i que ja ha acumulat un bon grapat de visites: 6.673. També ha sobrepassat les 2.000 visualitzacions de pàgines la crònica que relatava l'acomiadament i graduació de l'alumnat de 2n de Batxillerat.
Però aquest curs escolar que està a punt d'acabar ha comptat igualment amb altres notícies molt més amables: els articles escolars elaborats per l'alumnat, les sempre curioses cròniques d'Alfred Bernabeu, els diversos lliuraments dels premis extraordinaris de Conselleria, els reconeixements als nostres companys Juan Torres i Vicent E. Belda, els múltiples guardons que els nostres estudiants han anat aconseguint al llarg dels mesos o les jubilacions de Rosa Lapiedra, Antonia Llinares i Pep Nàcher.
Fernando Moreno compagina la seua tasca docent
amb l'edició del bloc de premsa L'Andana
Altra obvietat que no podem deixar de comentar és el fet d'arribar setmanalment a un públic molt ampli. I això és possible gràcies al Facebook de L'Andana i als principals mitjans de comunicació locals, comarcals o provincials (Loclar, El periòdic d'Ontinyent, Levante, TV Digital Ontinyent...), que divulguen amb assiduïtat les novetats publicades en el bloc, contribuint enormement a transmetre el nostre caràcter més distintiu.
Finalment, és necessari donar les gràcies a tots els departaments i docents de l'IES L'Estació que amb les seues aportacions possibiliten que L'Andana mantinga un ritme frenètic de publicacions, fent el treball d'un servidor molt més fàcil.
El bloc continuarà amb la seua activitat habitual a partir de l'1 de setembre. 
Bon estiu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada