dilluns, 26 de març del 2018

Aprenent a ser decidit i resolt a l'IES L'Estació

Un expert en negocis online estimula entre l'alumnat de l'IES L'Estació la creativitat en el món empresarial
Luis Cambra, exalumne del centre i emprenedor en el món del comerç electrònic, ofereix una conferència sobre la creació d'empreses virtuals
L'emprenedor autònom Luis Cambra (esquerra de la foto)
amb l'alumnat de DAW i la professora Yolanda Monerris
Per segon any consecutiu, l'equip professional de Luis Cambra, especialistes en la creació i administració de tendes online, ha oferit a l'alumnat del CFGS de Desenvolupament d'Aplicacions Web una xerrada sobre les estratègies que cal aplicar per desenvolupar eficientment negocis en línea que presten servicis a diversos usuaris. "Els alumnes no sols han de saber programar", explica la professora Yolanda Monerris. "Les webs amb vocació social, amb creativitat i amb iniciativa també poden formar part de la seua vida i del seu treball", afegeix.
Cambra, un tècnic altament competent en un software avantguardista denominat Prestashop, assegura que aquesta ferramenta que facilita el disseny de tendes virtuals s'ha convertit en un element imprescindible per a la gran majoria de projectes que volen veure la llum en un món permanentment digitalitzat. "Gràcies a aquest esperit emprenedor que fomentem des de l'institut", apunta Monerris, "els alumnes es plantegen com crear una empresa partint d'una idea de negoci, on es treballen tots els aspectes necessaris a fi de materialitzar el projecte".  
Luis Cambra no sols acumula una àmplia i completa experiència laboral en aquest camp, sinó que també compta amb clients de renom, com ara Bodegas Iniesta, que utilitzen el e-commerce com a tàctica de venda. Fins i tot la seua contribució a la comunitat mundial de programadors de Prestashop ha provocat que haja sigut nomenat ambaixador valencià d'aquesta tecnologia web que possibilita als usuaris prosperar en un mercat altament competiu. Luis Cambra disposa, a més, del seu canal de YouTube, on explica a través de vídeos senzills i directes els avantatges del Prestashop.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada