dilluns, 19 de juny del 2017

FI DEL CURS 2016/2017

El curs escolar conclou amb la jubilació del professor de Matemàtiques Manolo Reguart

Manolo Reguart, que es jubila, rodejat de la família i els seus companys








Lorena Silvestre, de 1r de Batxillerat B, recollint el
seu recon
Fotos, Toni Ferrero Belda
Com cada mes de juny, l'acomiadament del curs escolar, celebrat al saló d'actes de l'institut el passat divendres dia 16, vingué acompanyat per un espontani brot de rialles i bons sentiments, preludi d'un estiu que ja comença a manifestar-se amb unes temperatures decididament sufocants.
Durant aquest acte de cloenda del curs acadèmic, la Direcció del centre lliurà, com ja és habitual, els premis als millors expedients d'ESO, Batxillerat i CFGM, recollits per un bon grapat de joves estudiants que han sabut demostrar aplicació, esforç i constància en els últims nou mesos.
Per altra part, el Departament d'Anglés també reconegué l'excel·lència d'aquells alumnes que han destacat en el Concurs de redacció organitzat anualment des de l'institut amb el patrocini de l'acadèmia local Open Roads.
Però la nota més trista i emotiva d'aquest fi de curs la posà el nostre company del Departament de Matemàtiques Manolo Reguart, que abandona les aules per la seua jubilació. El que fou alcalde socialista d'Ontinyent agraí al claustre el merescut homenatge que el convertí momentàniament en centre d'atenció i lamentà, sense perdre mai l'humor i el somriure, que la professió del docent haja quedat tan desvirtuada en els últims temps.
Des d'aquestes pàgines et desitgem, Manolo, una nova i reconfortant etapa que, sens dubte, mereixes per la teua contribució a l'educació de centenars de joves ontinyentins i ontinyentines. 
Obrint l'obsequi amb el qual el claustre de l'IES L'Estació el va recompensar
Piscolabis per la jubilació de Manolo
Millors expedients de 1r d'ESO
Millors expedients de 2n d'ESO
Millors expedients de 3r d'ESO
Millors expedients de 4t d'ESO
Millors expedients dels CFGM
Premis d'Anglés
Premis d'Anglés
Premis del projecte 'Puja en bici'

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada