divendres, 23 de juny del 2017

L'educació del segle XXI

Èxit total del primer Innobar d'Ontinyent
Juan Torres, organitzador de l'esdeveniment,
durant un moment de la seua intervenció
Un centenar de docents atrets per les metodologies educatives innovadores omplin el restaurant Il Rosso per compartir idees, trucs i experiències didàctiques.

El primer Innobar (fes clic ací) que s'ha celebrat a la Comunitat Valenciana ha cobert totes les expectatives dels organitzadors i dels assistents, que el passat dimecres 21 de juny acudiren a aquesta trobada, única a la nostra regió, per tal d'entrar en contacte en un ambient distés amb altres professors conscients dels nous reptes que han d'afrontar en ple segle XXI.
En cinquanta minuts, una desena de conferenciants comunicaren deu píndoles educatives mentre el públic prenia una saborosa cervesa en un entorn relaxat. La Gamificació, l'Aprenentatge Basat en Projectes, l'aplicació del mètode Montessori o la TEI (Tutoria entre Iguals) foren alguns dels temes sobre els quals departiren oradors i oients.
Sens dubte, un nou format que s'adapta als temps actuals on l'escolar cobra més protagonisme i el professorat ha d'estar permanentment interconnectat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada