dijous, 30 de març del 2017

Nova jornada de portes obertes

El director, Pere Vañó, amb alguns professors de l'IES L'Estació
i les mestres dels centres de Primària adscrits
Un any més, l'IES L'Estació, fidel al seu esperit de germanor, ha obert gustosament les seues portes per rebre l'alumnat dels centres d'Educació Primària que estan adscrits al nostre: els CEIP Lluís Vives, Carmelo Ripoll i Comte Salvatierra, aquest últim de Fontanars dels Alforins.
La jornada, que es va celebrar el passat divendres 24 de març, començà amb un acte de benvinguda a càrrec del director, Pere Vañó, i la vicedirectora, Imma Cambra, que presentaren les activitats del dia i introduïren el visionat del vídeo de promoció de l'institut elaborat el curs anterior.  
Després d'esmorzar, els visitants pogueren, d'una banda, contemplar els treballs realitzats per l'alumnat del centre en l'assignatura d'Educació Plàstica, Visual i Audiovisual, i de l'altra, participar en diferents tallers de Biologia, Informàtica, Educació Física i Tecnologia.
La jornada de portes obertes, que tracta de facilitar la integració dels estudiants que finalitzen la Primària, va concloure amb l'esperada degustació de creps cuinats per l'alumnat de Francés.
Les següents fotografies de la nostra companya Imma Cambra testimonien el caràcter ludicofestiu de l'encontre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada