dimarts, 21 de juny del 2016

Comiat de quatre professors de l'IES l'Estació

Divendres, 17 de juny, vam celebrar el comiat de quatre grans professors de l'IES l'Estació. Es tracta de la nostra Secretària, Mari Carmen Martí, la qual es jubila; a l'igual que el professor de FOL, Joan Català. Per altra banda, Joan Cogollos, de Dibuix, i Salvador Alemany, de Valencià, es desplacen a un altre centre, a una altra ciutat; el primer a Xàtiva i el segon a Oliva.
La veritat és que, en moments com aquest, és quan un troba mesquins i pobres els milers de vocables que conformen el diccionari, els milers de verbs que no serveixen cap d'ells per expressar què és realment el que se sent. Perquè és evident que ningú no pot celebrar, commemorar, festejar, rememorar, alegrar-se, congratular-se... del comiat de quatre membres tan imprescindibles del nostre claustre. Ningú no pot dir adéu sense pesar a quatre persones amb les quals tant s'ha compartit i a les quals s'ha estimat tant.
Ens conhorta, però, pensar que estaran millor el curs vinent. La primera, Mari Carmen, gaudint de la companyia dels seus netets amb eficiència administrativa i desmesurada adoració de iaia consentidora. Joan Català, vivint amb passió les seues estimades festes de moros i cristians d'Alcoi, descansant-hi després en els seus idíl·lics paisatges muntanyencs. Joan Cogollos, jubilant per fi el seu vell automòbil i anant a treballar a peu, amb xancles i aparença bohèmia, al prestigiós institut degà de les nostres comarques. Salvador Alemany, fent un bot a penes per saltar el Marge Gros i fer via cap a Oliva, prop de Daimús i de L'Atzúvia, en un terrer fecund a prop de la mar on té escampades les seues arrels i els seus afectes.
Així, ha arribat l'hora de l'adéu, amiga i amics. L'Andana també us trobarà molt a faltar; podeu estar-ne ben segurs. Fins sempre!   








































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada