dilluns, 16 de març del 2015

Teatre: Tirant lo Blanc

L'alumnat de Primer de Batxillerat assisteix a una interessant adaptació teatral de Tirant lo Blanc

Crònica del grup 1r de Batxillerat B
Dijous 12 de març, els tres grups de Primer de Batxillerat diürn han assistit a una creativa representació teatral basada en els textos de la famosa novel·la de Joanot Martorell, a càrrec de la companyia valenciana CRIT-Escena Jove, a la Sala Gomis d'Ontinyent.
Basada en el text de l'escriptor Pasqual Alapont, aquesta adaptació teatral té la peculiaritat que sols dos actors: Anna Marí i Daniel Tormo, són els encarregats de donar vida a més de deu personatges del Tirant, ajudant-se només amb l'acció teatral i amb l'ajuda d'un mateix mocador com a element  caracteritzador. A pesar d'això, el resultat ha estat òptim i l'alumnat, que ja havia llegit l'obra amb antelació, ha pogut gaudir d'un gran espectacle.

Alba destaca: "M'ha agradat molt la capacitat dels actors per memoritzar el text". "Em resulta sorprenent l'originalitat de canviar de personatge només canviant la manera de vestir-se un mocador", explica Júlia. "Ha sigut divertit; ha valgut la pena", destaquen Cristina i Andrea i la resta del grup.
Enhorabona, Anna Marí i Daniel Tormo!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada