dimecres, 4 de març del 2015

Beques Bankia

Dues Beques Bankia d'FP Dual per a alumnes de  l'IES l'Estació
L'import de cada beca és de 1750 euros

Vicent Belda Mira a l'empresa Gestiweb
A principi del mes de febrer, va ser comunicat a Abraham Anes Revert i a Vicent Belda Mira, alumnes de Segon del Cicle formatiu de Desenvolupament d'Aplicacions Web, la concessió de sengles Beques Bankia de Formació Professional Dual, corresponents al curs 2013-14, per un import que ascendeix a 1750 euros, que ja han sigut abonats. A hores d'ara, Abraham forma part de l'empresa Soluntec, on va realitzar les pràctiques, i Vicent de Gestiweb.
Abraham Anes Revert a l'empresa Soluntec
La formació professional dual és una nova modalitat educativa, dins de la formació professional, que es caracteritza perquè es realitza en règim d’alternança entre els centres educatius i les empreses de pràctiques. El 15 de maig de 2013, va ser subscrit un conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Bankia per a l'impuls de l'FPDual. Aquesta col·laboració ha permés que Bankia haja concedit 450 beques formatives per un import de 350 euros al mes per alumne/a, durant un període de 5 mesos del curs 2013/2014.

L'objectiu principal de l'FP Dual és buscar una millor adequació de la formació a les necessitats reals de les empreses. Yolanda Monerris, professora del Departament de DAW, ens explica que la concessió d'aquestes beques anima a buscar maneres de millorar més encara si cap els resultats, tant a través de la col·laboració entre empresa i centre educatiu, com a través d'una preparació molt exigent que ha d'atendre els nous reptes que es plantegen constantment en el camp de les aplicacions informàtiques.

1 comentari:

  1. El Cicle Formatiu de Grau Superior DAW, heu estat els pioners en començar la Formació Profesional Dual a l'IES l'Estació, i la culminació ha estat la beca Bankia. Estem orgullosos dels nostres alumnes.
    Enhorabona des de l'equip directiu del centre.

    ResponElimina