dimecres, 22 d’octubre del 2014

Participació de l'IES l'Estació en la campanya "Pobresa Zero"


Concentració per l'eradicació de la pobresa


Les fotografies són de Toni Ferrero
Un nombrós grup de persones es concentraren el passat divendres 17 d'octubre a la Plaça de l’Ajuntament d’Ontinyent per recolzar la celebració del Dia Internacional per l’Eradicació de la Pobresa. A l’acte van estar presents diversos regidors, els membres del Consell de Cooperació i Solidaritat i del Consell de Benestar Social, també els representants de la totalitat dels centres educatius del municipi, a més d'alumnat, de familiars i d'altres ciutadans.

La concentració, a la qual es va llegir un manifest elaborat a nivell estatal, servia com a colofó a les activitats organitzades per primera vegada a Ontinyent al marc de la campanya “Pobresa Zero”, organitzada des dels consells de Cooperació i Solidaritat i de Benestar Social, que incloïa activitats de sensibilització dels alumnes dels centres educatius, xerrades, concentracions i la col·locació d’una gran pancarta a la façana de l’Ajuntament Vell durant tota la setmana.

Des de la Regidoria de Política Social, Paula Garcia destacava que allò que s’ha pretès amb esta iniciativa és “reconèixer l’esforç i la lluita de les persones que viuen en la pobresa, i també conscienciar i denunciar les causes que la produeixen”
 
Durant les setmanes anteriors, a l'IES l'Estació s'han realitzat diferents activitats relacionades amb la reflexió i amb la conscienciació, especialment referides al tema del medi ambient i de la sostenibilitat. El mateix divendres, de matí, es va celebrar una assemblea per posar en comú els diferents treballs dels grups, i, ja per la vesprada, es va participar en l'esmentada concentració on es van exposar els panells confeccionats per l'alumnat. 

La professora Imma Cambra, que va coordinar les diferents propostes del centre, destaca la dedicació, l'esforç i implicació de tots els tutors i tutores del primer cicle d'ESO. "Un petit gest pot dur grans èxits", afirma Imma.

Us convidem a veure els següents treballs realitzats per l'alumnat:




 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada