dimecres, 8 d’octubre del 2014

Nou mural realitzat per l'alumnat de 4t d'ESO

Un mural inscrit en el projecte Camins Segurs reivindica la línia Xàtiva-Alcoi



L'alumnat de Dibuix de 4t d'ESO de l'IES l'Estació, amb la professora Cèlia Vidal, ha realitzat un mural reivindicatiu del nostre tren, la línia Xàtiva-Alcoi, inaugurada en 1904.
En aquesta intervenció artística han confluït les propostes de la plataforma “Salvem el tren Xàtiva-Alcoi”, la Regidoria de Sostenibilitat de l'Ajuntament d'Ontinyent (Departament de Midi Ambient, que es fa càrrec de les despeses), i el propi IES l'Estació, que realitza el projecte.
Quant a la creació artística, la professora Cèlia Vidal ha destacat que tot el projecte, des de la imatge inicial, obra d'una de les alumnes, fins a la realització del mural, ha estat a càrrec íntegrament de l'alumnat de quart.
Camins Segurs, on se situa aquesta intervenció, és el projecte d'inversió presentat per l'IES l'Estació que va guanyar en El Procés de Priorització de Projectes d'Ontinyent organitzat per l'Ajuntament, i que té com a finalitat millorar els accessos al centre, ampliar la xarxa de vies verdes de la localitat i fomentar uns hàbits de mobilitat saludables i respectuosos amb el medi ambient.
 







1 comentari: