dilluns, 6 d’octubre del 2014

CONCURS LOCAL DE CRÍTICA JUVENIL

 

El CLJO organitza el I concurs d’escriptura crítica juvenil, amb l’objectiu de fomentar el desenvolupament crític dels joves i oferir-los una via per posicionar-se i opinar sobre el seu context a partir de la redacció d’un article d’opinió escrit en valencià.
Aquesta activitat, que compta amb el suport de l’Ajuntament d’Ontinyent, té les següents característiques:
Dirigit a: alumnat de 1r i 2n de Batxillerat estudiant a Ontinyent.
Temàtiques a les quals es poden inscriure els concursants (podeu presentar-se a les dues modalitats):
Educació: L’educació, és una eina útil per al desenvolupament i la millora de la societat? Val la pena estudiar? Com es podria millorar el món de l’educació?
- Oci a Ontinyent: Què et sembla l’oferta d’oci a Ontinyent? Et sembla important l’existència d’un casal jove? Quines activitats t’agradarien per als caps de setmana? Què fas per passar-ho bé? Pots parlar de les mancances que hi trobes, així com dels suggeriments i propostes de millora d’acord als interessos de la gent jove com tu.
Aquestes preguntes són sols guies perquè l’alumnat tinga una base amb la qual treballar.
Extensió: mínim 300 paraules i màxim 500.
Forma d’entrega: Al professor de valencià de cada institut caldrà entregar-li:
Article d’opinió imprés (amb títol i pseudònim, NO NOM).
– Sobre on fora aparega el títol de l’article, el pseudònim i la temàtica a la qual us presenteu i dins s’especifiquen les vostres dades personals (nom complet, telèfon, correu electrònic).
Aspectes que es valoraran: ús correcte de la llengua, originalitat, grau de coherència i maduresa de la crítica.
Lliurament d’articles: del 13 d’octubre al 21 de novembre de 2014.
Lliurament de premis: mes de desembre, dins la programació “Nadal Jove”. Avisarem adequadament per les xarxes socials i al web.
2 premis (un per cada temàtica), que constarà de: un llibre electrònic, 50€ en material escolar i la publicació del seu article en un dels dos periòdics locals, que col·laboren en aquesta iniciativa: El Periòdic i Loclar.
Informació sobre el tractament de les dades personals: Les dades personals que el Consell Local de la Joventut d’Ontinyent rep dels participants de la present promoció seran inclosos en un fitxer automatitzat de la seua propietat i tractats d’acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal. Les dades d’aquests participants seran utilitzats pel Consell Local de la Joventut d’Ontinyent amb CIF G-46984381 i domicili al C/ Jaume I el Conqueridor, 13 baix d’Ontinyent per dur a terme la present promoció: contactar amb els participants guanyadors per poder dur a terme el lliurament de premis, transmetre aquestes dades a les marques o empreses que promouen l’acció comercial, i publicar a les pàgines web de titularitat de les empreses promotores les dades i imatges dels guanyadors.
Els participants autoritzen al Consell Local de la Joventut d’Ontinyent a informar-los de nous serveis, promocions i accions comercials que aquestes empreses organitzen posteriorment, per correu electrònic o un altre mitjà de comunicació electrònica que rebran en les adreces de facilitades, i a comunicar les dades a qualsevol empresa del grup al qual pertanyen. En cas de no voler estar present amb les seues dades en aquest fitxer, l’usuari haurà d’indicar-ho expressament a l’hora de facilitar-nos les seues dades per participar en la promoció. Els drets d’oposició, accés, rectificació o cancel·lació d’aquestes dades s’exerciran mitjançant comunicació per escrit a Consell Local de la Joventut d’Ontinyent, o per correu electrònic a conselljoventut@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada