divendres, 21 de desembre del 2012

L’alumnat de Comerç visita l’empresa Tèxtils Mora

El dia 20 de desembre l’alumnat del Cicle Formatiu de Grau mitjà de Comerç, juntament amb els professors Ana García, M. Creu Fontana i Carlos Pardo, van visitar l'empresa TÈXTILS MORA d'Ontinyent. La visita va ser dirigida pels tècnics de fàbrica Miguel Ángel Camps i Teresa, que es van encarregar durant gairebé dues hores de mostrar i ensenyar al nostre alumnat tot el procés de fabricació de les mantes, des del procés de filatura, teixiduria de punt per ordit (Rachel), teixiduria de trama (Jacquard), l’estampació, acabats mecànics (gofrat, esmerilat, perxats, tundosat) fins a la confecció final, incloent el tractament d'aigües residuals que té l'empresa. Es va aprofitar també per veure l'organització de l'empresa, la logística interna, el moviment dels materials dins d'ella i el procés de preparació de les comandes per a la seua exportació i venda a nivell internacional. En finalitzar la visita l'empresa va tenir un detall d'agraïment amb tot l’alumnat.
L'objectiu global de la visita, que era donar a conèixer el procés de fabricació de la manta, es va complir molt satisfactòriament.
Des d'aquestes línies de L’ANDANA, el professorat vol agrair a l'empresa TÈXTILS MORA la seua inestimable ajuda i col·laboració en la formació del nostre alumnat, així com la seua predisposició a futures col·laboracions entre l'empresa i l'IES l'Estació. També cal agrair al Sr. Sebastià, com a Cap de Recursos humans i al Sr. José Maria Torras, el seu inestimable suport al centre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada