dissabte, 5 d’octubre del 2024

Viatge Erasmus 4t ESO a Irlanda – Jornada d’anada

El passat dimarts dia 1 d’octubre vam començar la nostra aventura cap a Dunboyne (Irlanda). Vam tindre un vol tranquil malgrat haver tingut un retard de 7 hores que ens va mantindre a l’aeroport de Manises durant tota la vesprada i part de la nit. 

Ja dins de l’avió, alguns encara tenien energia per a parlar, riure o escoltar música. A més, aquells i aquelles alumnes que no havien volat mai, estaven expectants i al mateix temps, amb moltes ganes d’arribar al destí. A les 5 de la matinada arribàvem a l’aeroport on ens esperaven les famílies junt als  alumnes de l’Institut Coláiste Pobail Setanta i la seua professora Mebd.

dijous, 3 d’octubre del 2024

‘My class game’, reconeguda com a Proposta més humana

L’aplicació del nostre company d’Informàtica Juan Torres, My class game, una eina educativa innovadora que aquest docent va llançar l’any 2017, ha aconseguit el premi a la Proposta més humana 2023, atorgat pel portal Monday Happy Monday, una agència d’innovació que ajuda les persones a buscar solucions creatives i efectives per a les seues empreses.

Torres ha dedicat quasi dues dècades al desenvolupament de My class game, una ferramenta que converteix l’aula en una vertadera aventura on la ludificació cobra absolut protagonisme. L’objectiu d’aquesta aplicació, que és utilitzada per molts altres professors, ha sigut transformar les classes en una experiència de joc, integrant una narrativa lúdica que fa que l’aprenentatge siga més atractiu i permetent als estudiants aprendre teoria de manera més pràctica i entretinguda.