dilluns, 8 de juliol del 2024

Leyre Tortosa recull a València el seu Premi Extraordinari d’ESO

El passat mes de juny, el Palau de la Música de València va acollir l’acte de lliurament dels Premis Extraordinaris d’Educació Secundària corresponents al curs 22-23 i allí va estar una de les nostres alumnes, Leyre Tortosa, que ha rebut aquesta distinció pels seus excel·lents resultats obtinguts en l’etapa de l’ESO.

Leyre ja va ser homenatjada, juntament amb altres 20 joves més de Primària i Secundària de la localitat, per l’Ajuntament d’Ontinyent amb el seu corresponent diploma. Però ara s’ha desplaçat fins a la capital del Túria per a recollir aquest guardó que atorga la Generalitat Valenciana a aquell estudiant que aconsegueix una mitjana de 10 en el seu expedient acadèmic.

Des de l’IES L’Estació felicitem Leyre, una jove disciplinada i discreta, amb una maduresa no habitual en l’adolescència, que acaba de cursar enguany 1r de Batxillerat Científic al nostre centre educatiu. També aprofitem per a donar l’enhorabona a tota la seua família i a tots aquells docents que l’han acompanyada en la seua etapa escolar, per desenvolupar amb ella un magnífic treball i transmetre-li els valors humans que són imprescindibles per a conviure en la societat del segle XXI.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada