dimarts, 28 de novembre del 2023

Una enhorabona molt especial

El conseller d’Educació felicita Juan Torres per la seua app ‘MyClassGame’

El conseller d'Educació, Universitats i Ocupació, José Antonio Rovira, va rebre ahir el nostre company del Departament d’Informàtica Juan Torres, que aquest mes ha sigut distingit pel disseny de la seua aplicació "MyClassGame", una app que ha obtingut el premi al Millor Recurs Digital de Creació Pròpia en la prestigiosa fira SIMO EDUCACIÓN i que és utilitzada diàriament com a ferramenta digital per més de 2000 persones, entre alumnat i professorat, de tot el món.

Torres, a través de les xarxes socials, li ha agraït al conseller el seu «recolzament a un projecte en el qual porte treballant des de l’any 2016 amb la intenció de crear un recurs gratuït que ajude els docents a introduir les metodologies actives dins de les aules». Per al professor d’Informàtica és urgent generar una nova manera d’educar que faça possible la connexió amb l’estudiantat. «Crec que amb humor, més amor i molta empatia podríem fer del nostre alumnat ciutadans del futur que milloraren aquest món», ha assegurat el docent.

En representació de l’institut també va estar present durant la reunió amb Rovira el nostre director, Francesc Albero, que va conversar en un to distés amb el conseller sobre la realitat que envolta l’IES L’Estació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada