dimarts, 3 de març del 2020

L’alumnat de Comerç Internacional i d’Administració i Finances visita el Port de València i Agromerchants Group

Text, Carlos Pardo
Foto de l'alumnat i del professorat que va participar en l'activitat
El passat 12 de febrer de 2020 els alumnes dels Cicles Formatius de Grau Superior de Comerç Internacional i d’Administració i Finances visitaren les instal·lacions logístiques de l’empresa AGROMERCHANTS GROUP, una companyia que opera dins del recinte portuari del Port de València.
Viatge per la dàrsena
del Port de València
L’empresa AGROMERCHANTS GROUPS és una societat mercantil dedicada a l’exportació i importació de productes refrigerats i congelats, sent una empresa líder dins de la logística del fred. Els alumnes van poder  tindre l’experiència directa de com es treballa en ambients per davall de -25ºC  fins a +8ºC, al llarg de les diferents càmeres i instal·lacions. A més, van comprovar els requisits de les mercaderies, la consolidació així com els diferents tipus d’emmagatzematge.
L’altra visita va ser al saló de la Fundació València Port, on es va explicar la gran importància que té el Port de València per a l’economia de la Comunitat Valenciana així com per a la resta de l’Estat espanyol. Es va concloure amb un viatge per la dàrsena del Port de València a bord d’una embarcació des d’on es veien els vaixells portacontenidors, el transport ro-ro, les grues pòrtic i la resta d’elements d’una terminal portuària.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada