dilluns, 16 de març del 2020

1r d’ESO assisteix a la gravació del programa d’À Punt ‘Rosquilletres’

Text, alumne de 1r ESO B
El passat dimarts dia tres de març, a les deu i quaranta, vam eixir de l'institut tot l'alumnat de primer d'ESO, cap a la sala Gomis, per veure la gravació d'un programa de la televisió autonòmica, À Punt, anomenat Rosquilletres. Anàvem acompanyats per Vicent Enric i per quatre professors més: Pau, Imma, Maria i Ximo.
Una vegada dins la sala, veiérem un escenari amb molta decoració i l'espai estava distribuït perquè participaren dos equips: L'IES Énguera i el col·legi Salesians Joan XXIII d'Alcoi.
El programa va consistir en quatre proves diferents. En la primera, havien de lletrejar correctament paraules de cinc lletres. En la segona, set lletres. En la tercera prova, posaren una cançó que s'anomenava «Mero» d'un grup de Benifaió i els preguntaren sobre ella. L'última prova consistia a lletrejar paraules amb deu lletres.
L'equip guanyador fou (perdó, no ho puc dir, ja que encara no s’ha emès). Però no van poder arribar, ni de bon tros, a superar els 8.200 punts d’un institut de la nostra comarca, el nom del qual, ho sent, tampoc puc dir-vos.
Nosaltres estiguérem de públic, en silenci i aplaudint quan ho indicaven. M'ho vaig passar molt bé perquè a mi tot allò que té relació amb la llengua, m'agrada molt!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada