dilluns, 13 de gener del 2020

L'alumnat de 1r de DAW es apadrinat pels estudiants de 2n

L'alumnat de 1r curs del cicle de Desenvolupament d'Aplicacions Web compta des de ja amb el suport d'un padrí o padrina de segon que li proporcionarà recolzament, motivació i un punt de referència per a acometre qualsevol tasca relacionada amb els continguts i habilitats desenvolupades al llarg de primer.
L'acte d'apadrinament es va celebrar abans de les vacances de Nadal i en ell van intervenir tots els alumnes dels dos cursos del cicle formatiu de DAW. Durant l'acte, els alumnes apadrinats van rebre consells i van compartir a l'aula dels padrins el visionat i explicació de les aplicacions web que estan desenvolupant.
La iniciativa converteix als alumnes de segon en instructors que ajudaran amb les possibles dificultats amb què es puguen trobar els seus companys de primer en començar la programació web, disciplina que requereix unes habilitats mentals molt específiques, assolides només a base de moltes hores d'estudi i sacrifici, segons explica la nostra companya Yolanda Monerris.
L'apadrinament també comportarà que l'alumnat de primer curs del cicle visite durant el tercer trimestre les empreses on realitzen les pràctiques els seus padrins per tal de conéixer de primera mà el treball real en una empresa dedicada al desenvolupament d'aplicacions web. "Els alumnes de segon, encantats d'ajudar, han viscut les mateixes experiències, problemes, preocupacions i alegries que els seus fillols el curs passat", assegura Monerris, "per tant, els poden aportar consells, assessorament i una assistència imprescindible".
La professora d'Informàtica de l'IES L'Estació mostra el seu agraïment als alumnes de segon curs perquè a partir d'ara els joves podran compartir hàbits de convivència, responsabilitat i compromís.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada