dilluns, 22 d’octubre del 2018

El Foro Imast 2018 premia una alumna de l'IES L'Estació per un treball relacionat amb la innovació

Donar visibilitat a la Formació Professional i defensar-la com un canal idoni per a la incorporació dels joves al món laboral. Aquest és un dels objectius que es va proposar la VII edició del Foro Imast, inaugurat el passat dijous 18 d'octubre al Centre Cultural Caixa Ontinyent pel Clúster territorial d'innovació i sostenibilitat Innovall amb la col·laboració del consistori ontinyentí.
Durant tot un matí, aquest espai oferí als assistents, entre ells molts estudiants, diverses ponències i taules redones sobre el vincle entre la innovació i la internacionalització, l'economia circular o la incorporació del talent al món empresarial. En aquest sentit, el Foro ha reconegut l'esforç plasmat en els treballs de fi de Grau Superior de les joves promeses dels tres instituts públics de la ciutat. Així, pel que fa a l'IES L'Estació es va guardonar l'exalumna del centre Chelo Belenguer Gandía, una estudiant de Comerç Internacional que va presentar amb el seu tutor Carlos Pardo el projecte de Servei d'Ajuda a Domicili, que pren com a base una plataforma digital que facilita la selecció de personal.
Una de les intervencions que va captar més l'atenció dels presents fou la de Rasmy Mezyed, representant de l'IVACE Internacional als països nòrdics que explicà les oportunitats de negoci existents en aquestes latituds i recordà l'aposta del seu país per les energies renovables, les ciutats sostenibles, el foment de l'ús racional de l'aigua i l'economia circular. I ho exemplificà amb el barri energèticament eficient de Västra Hamnen, a Malmö, la primera zona de Suècia sense emissions de CO2.
El Foro Imast 2018 va concloure amb la intervenció de l'alcalde Jorge Rodríguez, que va remarcar que l'Ajuntament sempre serà "un aliat" de la innovació. Per això, va anunciar la presa de mesures concretes per afavorir la creació a la ciutat d'empreses relacionades amb les TIC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada